Implantació d'una intranet corporativa

Des de fa uns mesos COFINOX està dotant tots els operaris de les seccions de tall, plegat i soldadura d'un terminal informàtic per millorar la comunicació interna de l'empresa. Aquesta acció organitzativa s'emmarca dins del Pla Global de Qualitat que s'hauria de completar en 5 anys.

L'ús d'una intranet corporativa suposa, entre altres avantatges, una clara reducció de costos operatius, un accés ràpid a informació actualitzada i, sobretot, un augment de l'eficiència i de la productivitat.

 
Adquisició d'un banc de soldadura longitudinal

COFINOX, empresa líder en planxisteria industrial, amplia el seu parc de maquinària amb un banc per a realitzar soldadures longitudinals de fins a 1250 mm de longitud i diàmetre de tub mínim entre 210 (interior) i 1000 (exterior) mm.

Disposa d'un sistema de suport (backing) de les soldadures realitzat en aliatge de Cu-Cr-Zr per aconseguir soldadures de qualitat a la màxima velocitat.

Amb la posada en marxa d'aquest nou equip COFINOX desitja incrementar la productivitat així com millorar la qualitat i l'aspecte dels cordons de soldadura en la fabricació de virolles, dipòsits i cisternes.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 19
Cofinox 2019